Multidisciplinair team om jou heen

Onze grootste wens voor kankerpatiënten is dat de zorgaanbieders om hen heen samenwerken als een multidisciplinair team. Het is voor zorgverleners van meerwaarde om van elkaar te weten aan welk doel ze bij welke patiënt werken. Dat is ook de reden dat we in de nabije toekomst casemanagement willen toevoegen aan ons dienstenpakket.

Afhankelijk van de doelen die jij voor jezelf stelt, kan het dus zijn dat er ook andere specialisten geraadpleegd worden. Bijvoorbeeld een diëtist, logopedist, fysiotherapeut of psycholoog. Doorzorg werkt graag samen met deze zorgaanbieders om jou zo goed mogelijk te helpen en een optimaal resultaat te bereiken. Doorzorg doet dit bij voorkeur in overleg met de hoofdbehandelaar, de huisarts of bedrijfsarts.

Hoe Doorzorg voor jou werkt

Ben je doorverwezen naar Doorzorg? Of kom je op eigen initiatief? Het maakt voor ons niet uit. We starten altijd met een persoonlijk gesprek, waarbij we samen beslissen of jouw hulpvraag past bij onze kennis en expertise en of jouw hulpvraag omgezet kan worden in concrete doelen. Want dan weten we allebei waar we naartoe gaan werken en welke begeleiding jij van Doorzorg mag verwachten. Als je zonder verwijzing bij ons komt, dan nemen we nog wel even contact op met je specialist of huisarts.

Plan van aanpak

Op basis van jouw doelen maken we een plan van aanpak: hoe gaan we daar met ergotherapie stap voor stap komen? Daarbij staan het terugvinden van de regie over jouw eigen leven en de terugkeer van energie voorop. In sessies van een uur helpen we je met praktische oplossingen en verhelderende inzichten om je belastbaarheid te vergroten en over meer energie te beschikken. Zodat je je dag met meer energie kunt starten en gemakkelijker doorkomt.

Klinkt dat als een proces dat je aanspreekt?

Dan nodig ik je van harte uit om contact met me op te nemen voor een intakegesprek.